BEEDIGDE LANDMETER-EXPERTEN

Onze Activiteiten

Plaatsbeschrijvingenexpertise de valorisationTechnische expertises Schade Topografie

Technische expertises

Werfopvolging


Ten gevolge van een aankoop, een verlangen om te veranderen of eenvoudigweg door veroudering, wordt u ertoe aangezet om werkzaamheden te verwezenlijken die veel tijd en kennis van deze materie vereisen.

Onze bouwdeskundigen ondersteunen u bij deze moeilijke taak en bieden u een persoonlijke coördinatiedienst aan.

 

Raadgeving - project


Het merendeel van de werkzaamheden vereist niet noodzakelijk de aanwezigheid van een architect. Maar dankzij de talrijke scenario's voorgesteld door de verschillende ondernemers, ziet u het door de bomen het bos niet meer.

Onze algemene kennis van bouwmaterialen en -technieken, met name naar energiebeheer toe, laten ons toe om u te richten naar een aangewezen oplossing voor uw wensen, dit alles met uw budget in het achterhoofd. Wij kunnen eveneens door technische adviseurs bijgestaan worden.

 

Diagnose - kader voor aankoop

Iedereen weet het, vastgoed blijft een zekere waarde. Nochtans is de aankoop van een goed geen verrichting die licht opgevat moet worden, want nul is vrijgesteld slechte verrassingen.

Onze deskundigen ondersteunen u bij uw plannen en geven u een realistisch technisch advies over de algemene staat van het goed, delen u de positieve en negatieve punten mee alsmede de eventueel te voorziene werkzaamheden, enz.

 

Voorlopige oplevering


In verband met een aankoop van een nieuw goed (sleutel op de deur-woning of appartement, aankoop op plan, enz.), is de voorlopige oplevering een vaststelling om de verschillende werken van de ondernemer te controleren en te aanvaarden. In de meeste gevallen start de tienjarige garantie bij deze voorlopige oplevering. Omwille van deze reden, bevelen de bedrijven vurig de tussenkomst van een deskundige aan.

Onze deskundigen zullen de goede uitvoering door de aannemer en de naleving van de regels van de kunst onderzoeken. Zij zullen de overeenstemming van de installaties overeenkomstig de plannen en lastenboek controleren. De eventuele nalatigheden en de onvolmaaktheden van de bouw zullen in het verslag beschreven worden.

 

Bureau Maestro Powered By Net-Tonic